Warning: mail(): SMTP server response: 501 Syntax error in parameters or arguments. in D:\appdata\IIS\vhosts\mrs-christie.nl\httpdocs\wp-content\mu-plugins\bps-mu-tools.php on line 191
Grote decoratie uil van karton – Mrs. Christie
Blog,  DIY & Craft,  Kids,  Styling & Decorating

Grote decoratie uil van karton

Voor de Kerst begint het al te kriebelen.

In welk thema en sfeer zal ik dit jaar de kerstversiering doen.Wanneer de keuze is gemaakt is het tijd voor de uitvoering en dat betekent dozen van zolder en uitzoeken maar.

Vaak kom ik nog weleens leuke spulletjes tegen bij de Wibra,Action e.d. en zo wordt het assortiment alleen maar groter.Ondertussen hebben we hier al een Winterwonder Land ,Scandinavische em Kitsch Kerst Sfeer gevierd.

Vaak maak ik raamschilderingen op de voorste ramen maar ditmaal wilde ik iets anders.Geïnspireerd door de prachtige etalage’s die ik soms voorbij zie komen op Pinterest heb ik ervoor gekozen om dit jaar iets te maken van karton.

kartonnen decor uil diy
kartonnen decor uil diy

Ik heb van verschillende soorten karton van verhuisdoos tot verpakkingsdozen deze uil gemaakt .Van het hele proces heb ik een kleine tutorial gemaakt tutorial deco uil van karton

Nu hangt hij mooi voor ons groot keukenraam. Wanneer het donker begint te worden gaat de kerstverlichting aan en is het helemaal een plaatje.

Creative en passionate mother of 2 and married with the love of my life. With this blog i love to take you in my world of thriftshopping,creative outbursts and lifestyle . It's the little things in live that make me smile :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers