Blog,  DIY & Craft,  Kids

Na regen komt zonneschijn


Terwijl gisteren de storm om het huis heen raasde en de regen met bakken uit de hemel kwam zat ik heerlijk in een creatieve flow.
Nadeel is dat ik dan vaak ook nog multitask ( jawel ik ben een vrouw we can handle that 😉 ) dus wasje draaien,belangrijke telefoontjes afhandelen,eten klaarmaken en jawel kinderen en huisdieren die natuurlijk hun eigen plan trekken.
Ik had mijn idee zo mooi gevisualiseerd en nadat de tekening klaar was kwam er ineens de gedachte van een leuke tekst… en daar had ik moeten stoppen.Ik was moe en het feit dat ik al bijna over mijn eigen voeten struikelde had een teken aan de wand moeten zijn maar nee,ik zat in een creatieve flow.
Dus nog een tekst erbij en dan gaan letters en teksten een heel eigen leven leiden en heb ik een spelfout gemaakt, ik was meer met de letters bezig dan het woord an sich.


Nog niks door maar wel steeds het gevoel hebbende, ik mis iets.Ja duh!! de correcte spelling aargh!!
Fijn op Instagram,twitter en facebook gepost ondanks het gevoel”Hmm ben ik iets vergeten?”.

Zie ik vanmorgen vroeg een reactie:”Het is toch give in plaats van gif?”.
Light-bulb momentje ‘Dat was het !!!’
Dus vandaag weer een prachtige nieuwe dag,nieuwe ronde,nieuwe kansen en geen multitask!

Creative en passionate mother of 2 and married with the love of my life. With this blog i love to take you in my world of thriftshopping,creative outbursts and lifestyle . It's the little things in live that make me smile :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio