Blog,  DIY & Craft,  Kids,  Lifestyle,  Styling & Decorating

Nieuwe uitdagingen

 

Als kind vond ik het heerlijk vertoeven in de natuur.Met mijn vader in het roeibootje en terwijl hij viste genoot ik van de rust en observeerde de watervogels tussen het riet.
Bloemetjes en blaadjes plukken om thuis te drogen en schilderijtjes van te maken of om na te tekenen.
Een van mijn favorieten is dan ook Erik of het klein insectenboek van schrijver Godfried Bomans waar Erik terecht komt in het schilderij de Wollewei en daar plots onderdeel is van de wonderlijke wereld van insecten en andere gedierte uit de tuin.
Mocht je dit boek ergens tegenkomen aarzel niet en schaf het aan.
Thuis hebben we een vijver die iedere jaar weer bruist van het leven.Libellen en juffers die af en aan zoemend door de lucht scheren.Vlinders en bijen die zich te goed doen aan de nectar van de vlinderstruik, vogels die ieder jaar weer nestelen in de coniferen ,kikkers kwakend in de avondschemer en ja ook de spinnen die steeds weer overal opduiken waar ik het niet handig vind.

 

Voorjaar is dus het startschot voor de natuur om los te gaan en ook hier staan er nieuwe plannen op stapel.

Vanaf 11 april start ik met mijn eerste workshops voor kinderen en ook voor de grote mensen zijn er plannen voor creatieve workshops.Binnenkort meer daarover.

Hier zal ik regelmatig posten over nieuwe ontwikkelingen dus check zo nu en dan even  de blog om up to date te blijven

 

Creative en passionate mother of 2 and married with the love of my life. With this blog i love to take you in my world of thriftshopping,creative outbursts and lifestyle . It's the little things in live that make me smile :)

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio