Warning: mail(): SMTP server response: 501 Syntax error in parameters or arguments. in D:\appdata\IIS\vhosts\mrs-christie.nl\httpdocs\wp-content\mu-plugins\bps-mu-tools.php on line 191
Nostalgic children’s books – Mrs. Christie
Blog,  Books & Magazines,  Styling & Decorating

Nostalgic children’s books

 

 

Children's Books
Children’s books

Ik ben een groot liefhebber van boeken en door de jaren heen heb ik al aardig wat verzameld.

Vooral mooi geillustreerde kinder en prentenboeken oefenen een grote aantrekkingskracht op mij uit en krijgen altijd een ereplekje in mijn steeds  meer uitpuilende boekenkast.

Ondertussen vind je overal boekenhoekjes in ons huis .

Als kind was ik al dol op lezen.In die tijd had je maar 3 zenders dus voor avontuur dook ik in de boeken van Enid Blyton en ook Suske en Wiske vond ik geweldig.

Als ik dan in het dorp weer zelf een DE VIJF  boek mocht kopen dan nestelde in mijzelf lekker in de grote stoel en was ik afgezonderd van alles en iedereen om me heen.Op die momenten zat ik helemaal in het verhaal en las ik net zolang totdat ik het gehele boek van 154 pagina’s uit had.

 

 

The Famous Five-Enid Blyton
De Vijf

 

Dit zijn hele oude dierbare boekjes van thuis het zijn kleine pocketboekjes met prachtige illustraties van Rie Cramer uitgegeven door Mulder Amsterdam.

Ook dit boekje; Avontuur in Wonderland bevat prachtige illustraties van D.Rudeman .Zo nu en dan pak ik er weer eens één om inspiratie op te doen.Stukje nostalgie uit mijn jeugd welke ik nog altijd koester.

 

Assepoester
Assepoester-Rie Cramer
Avontuur in Sprookjesland
Avontuur in sprookjesland_Mulder Amsterdam

 

Creative en passionate mother of 2 and married with the love of my life. With this blog i love to take you in my world of thriftshopping,creative outbursts and lifestyle . It's the little things in live that make me smile :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio