Blog,  Lifestyle

Winter

De winter is de perfecte tijd om je eventjes terug te trekken en mee te gaan in de flow van de natuur.Eventjes back to basic en tijd voor enige zelfreflectie.

Ik hou ervan om mij dan net als een beer die zijn winterslaap houdt helemaal af te sluiten.Alles door te nemen en te bedenken waar kom ik vandaan,waar sta ik nu  en waar wil ik heen? Wat wil ik ?

Wat wil ik ?

Een vraag die bij momenteel velen speelt.Overtuigingen die we vroeger als vanzelf sprekend aannamen zijn niet meer zo vanzelfsprekend.

Kleine barstjes in het keurslijf worden grote scheuren en we barsten uit ons jasje.Het voelt als de kwetsbare overgang van rups  naar vlinder,het moment dat we die magische iriserende vleugels krijgen en de wijde wereld in mogen.

Een transformatie waar we al het oude wat ons niet langer dient( de cocon) achterlaten en nieuwe uitdagingen aangaan ( vleugels uitslaan).

Voor de één is dit een nieuwe relatie,huis of baan en voor een ander  bijvoorbeeld een opleiding of cursus  die ze al zolang wilden volgen.

Zelf-reflectie is belangrijk  opdat je bij je authentieke je-Zelf blijft.Het altijd maar aanpassen zodat men voldoet aan wat men van je verwacht is voorbij het zorgt ervoor dat je,je eigen ware authentieke Zelf ontkent.

Het zorgt letterlijk en figuurlijk voor klachten.Op den duur loop je vast in het leven  lichaamlijke ongemakken dienen zich aan.Allemaal signalen, in het begin subtiel maar wanneer genegeerd zal het steeds meer triggeren.

Luister naar je lichaam luister naar je Zelf.Gebruik deze tijd om daadwerkelijk eens stil te staan en te luisteren en voelen.

Ik wens jullie veel liefde,kracht en wijsheid op deze reis, het is niet altijd eenvoudig maar zeker de moeite waard.

 

Creative en passionate mother of 2 and married with the love of my life. With this blog i love to take you in my world of thriftshopping,creative outbursts and lifestyle . It's the little things in live that make me smile :)

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company